Fri frakt och fria returer

Svenska English

Camilla Thulin Design

I en tid där jämställdhetsfrågan debatteras flitigare än någonsin står Camilla Thulin fast i sitt starka kvinnliga uttryck. I den feminina designen ligger fokus på att våga synas och att vara stolt för att vara kvinna. Förmodligen är det just därför många framgångsrika svenska affärskvinnor och mediaprofiler väljer att klä sig i Camilla Thulin Design. Designen är exklusiv, tidlös och färgstark, Den riktar sig till kvinnor som vill klä sig snyggt och bekvämt, både i affärslivet och på fritiden. 

 

”Mitt mål är att alla kvinnor ska känna sig starka och vackra oavsett ålder eller storlek”. 

- Camilla Thulin 

 

Företaget grundatdes 1992 och är idag beläget på en mysig innergård nära Mariatorget i Stockholm. Allt arbete med nya modeller, mönster, prototyper och provningar sker i ateljén. Kläderna produceras i Polen, i fina, nästan ateljéliknande, fabriker med mycket bra arbetsförhållanden. Camilla Thulin Design månar om detaljerna - allt från att fastställa den perfekta passformen till att kontrollera plaggens kvalitet innan de säljs vidare till butik. Dessutom har företaget ett högt miljötänk när det kommer till produktion, transport och materialval.

 

Camilla Thulin Ateljé

Vi har även ett fint damskrädderi som skapar klänningar till kunder som vill ha unika plagg. Vi har högsta kompetens inom tillskärning, skrädderi och sömnad. Företaget är känt för sin trevliga service.

 

KONTAKTA OSS

Camilla Thulin Design AB

Sankt Paulsgatan 30

118 48 Stockholm

Telefon: 08-120 163 00

E-post: [email protected]

Svenska English

Produkter
Övrigt
Svenska English