Vi levererar till Sverige, Finland och Danmark.

 Fri frakt och retur inom Sverige.

CAMILLA THULIN DESIGN AB

Vi erbjuder en kollektion av fantastiska klänningar, kjolar, toppar och kappor. De många färgerna och de vackra mönstren är karakteristiskt för kollektionen, som också innehåller en hel del enfärgade, klassiska plagg. Camilla Thulin Design riktar sig till kvinnan i alla åldrar, som vill känna sig lite extra feminin.

Företaget har funnits sedan 1992 och ateljén är sedan 15 år belägen på en mysig innergård nära Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Allt arbete med nya modeller, mönster, prototyper och provningar sker i ateljén. Kläderna produceras i Polen, i fina, nästan ateljéliknande, fabriker med mycket bra arbetsförhållanden. Camilla Thulin Design månar om detaljerna - allt från att fastställa den perfekta passformen till att kontrollera plaggens kvalitet innan de säljs vidare till butik. Dessutom har företaget ett högt miljötänk när det kommer till produktion, transport och materialval.

 

CAMILLA THULIN ATELJÉ

Vi har även ett fint damskrädderi som skapar klänningar till kunder som vill ha unika plagg. Camilla Thulins ateljé med åtta heltidsanställda är Sveriges största privata ateljé. Vi har högsta kompetens inom tillskärning, skrädderi och sömnad. Företaget är känt för sin excellenta service eftersom vi erbjuder unika samarbeten, men också unika modeller och färgkombinationer. Som litet hantverksföretag är vi väldigt flexibla och har en relativt kort produktionstid.

Produkter
Övrigt